Videó lejátszása

A kemping területén összesen 100 parcellázott hely található áramcsatlakozási lehetőséggel. A kemping füves, sík területe kiváló helyet biztosít mind sátorral mind lakókocsival vagy lakóautóval érkező vendégeinknek. Tudjuk, hogy a higiénia különösen fontos az önök számára, ezért a környezet gondozottságán túl kiemelten figyelünk vizesblokkjaink és a kellemes felfrissülést kínáló medence tisztaságára.

Elő- és utószezonban a csend és nyugalom különösen jellemzi a kempinget és környékét, azonban ez korántsem jelenti azt, hogy unatkozni fognak nálunk. Gyűjtsenek kulturális élményeket Keszthelyen, hódoljanak a kulináris élvezeteknek a környék jobbnál jobb éttermeiben, pincéiben, regenerálódjanak a Hévízi tófürdőben. Ahogy megkezdődik az iskola szünet, felpezsdül az élet a Caravan Campingben is.

Gyenesdiás ideális nyaralóhely a családosok számára, akár kisebb akár nagyobb gyermekekkel indulnak útnak. A kempingen belül és közvetlen környezetében számos szolgáltatás érhető el, amelyek közül elsősorban a kempingtől 150 méterre található Diási Játékstrandot ajánljuk figyelmükbe. Itt mindenki megtalálja a számára kedvező szórakozást, akár animátorok irányításával.

Kerékpárbérlés és túrák

A kerékpározás és a túrázás szerelmeseinek kempingünk területén új szolgáltatással kedveskedünk.
 

Kempingünk kínálata 60 darab új kerékpárral és 6 darab robogóval bővült.

Választható kerékpár típusaink: túra, MTB, országúti, sport tracking, gyerek kerékpárok, gyerek utánfutók és ülések.

Szolgáltatások

Portaszolgálat 0-24
Wi-Fi
Étterem
Koktélpult
Úszómedence
Strand 150 méterre
Kerékpárkölcsönző és szerviz
Kisebb játszótér
Zárt parkoló
Mosókonyha
Kérdése van?Írjon nekünk!